Geplaatst op Geef een reactie

Fioreale als bedrijf

Hallo allemaal,

Zoals ik op mijn facebook had aangekondigd ben ik als bedrijf gestopt. De druk die ik voelde van de belastingdienst met zeer tegenvallende verkoop, heeft ervoor gezorgd dat ik niet meer als bedrijf verder wilde. Ik kreeg van iedereen altijd hele goede reacties, super positief, op markten ook veel positieve ervaringen…maar helaas krijg ik daar geen brood van op de plank.

Op dit moment is de website daarom ook leeg, geen producten, alleen foto’s van spullen die ik gemaakt en verkocht heb. Wil je graag wat bestellen dan kan dit wel nog steeds, die pagina bestaat nog. Ik ben namelijk niet helemaal gestopt! Fioreale bestaat nog, als hobby, dus je kunt nog steeds dingen krijgen maar nu even via facebook: fiorealesieraden.

Ik hoop eigenlijk dat Fioreale toch nog zo groot gaat worden dat ik weer als bedrijf aan de slag kan, dat deze website weer helemaal vol komt te staan met allemaal mooie producten die jullie dan kunnen bestellen.

Voor nu verwijs ik jullie naar mijn facebook pagina https://www.facebook.com/fiorealesieraden en naar de custom aanvragen of contact pagina, daar kan je nog altijd gewoon contact met mij zoeken. Ik heb even de tijd nodig om de facebook pagina ook zo duidelijk in te delen dat jullie snel kunnen zien wat er gekocht kan worden. Je kan me altijd volgen om te zien waar ik allemaal mee bezig ben, zie je dan wat moois wat nog niet verkocht is, kan je altijd aangeven dat je het graag wilt hebben.

Bedankt voor al jullie vertrouwen in mij, bij elke verkoop heb ik een klein dansje gedaan want ik ben gewoon heel erg trots op mijn spullen en ik maak alles met erg veel plezier.

Groetjes
Mandy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *