Geplaatst op Geef een reactie

Blog

Fioreale

Dit kleine bedrijfje is ontstaan uit een hobby, zoals vaak gebeurd. Ik heb eerst een lange tijd gezocht en gekeken naar wat anderen maakten, ik wilde het ook graag maar de spullen zijn in NL een stuk minder makkelijk verkrijgbaar. Toen ik eenmaal begon was ik meteen verkocht, naarmate het jaar vorderde werd ik steeds beter en ontwikkelde ik een eigen stijl. Ik ben alleen een onrustig persoon en wil altijd meer, dus ik ben inmiddels ook bezig uit te breiden naar andere dingen, hier vertel ik snel meer over!

Ik vind de sieraden die ik maak erg mooi, er gaat flink wat geld inzitten maar vooral ook veel tijd en energie. Ik merk dat mensen niet goed begrijpen waarom ik bepaalde prijzen hanteer.  Constant hoor ik hoe mooi iedereen het vind en krijg ik super leuke feedback, toch vinden ze de sieraden al snel duur. Met uitleg en foto’s probeer ik duidelijk te maken dat er wel degelijk waarde te hechten is aan de sieraden. Via deze blog ga ik proberen het nog duidelijker te maken en jullie mee te nemen in mijn wereldje. Hoe leuk is het om te zien hoe iets gemaakt word?!

Vraag maar raak…

Omdat ik op verschillende mediums toch veel vragen krijg, kunnen jullie onder deze post wat vragen stellen, ik zal proberen ze allemaal te beantwoorden in een andere blog post.

Groetjes
Mandy
Fioreale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *